Hoe werkt Needsz?

Ondernemers kunnen voor een laag bedrag via www.needsz.com een advertentie plaatsen met een aanbieding of aantrekkelijke deal. Een korte omschrijving, adres, contactgegevens en eventueel beeldmateriaal volstaan al voor een volwaardige advertentie.

De betaling vindt vooraf plaats (ter introductie voorlopig nog GRATIS). Advertenties kunnen direct worden geplaatst, maar kunnen ook vooraf worden klaar gezet. Een advertentie kan maximaal 4 weken zichtbaar blijven en kan op elke gewenst moment worden gestopt.

Gebruikers, jong en oud, kunnen in de regio waar zij zich bevinden op snelle en gemakkelijke wijze op zoek gaan naar aanbiedingen van een specifieke dienst of product. Het enige wat u nodig heeft, is een smartphone of tablet en de Needsz App.

Het voordeel is dat u niet hoeft in te loggen terwijl u op straat loopt. Geen onhandig gedoe. U opent de app op uw smartphone of tablet, u stelt waar u belangstelling voor heeft en Needsz toont alle relevante aanbiedingen in uw regio.

Naast de beschrijving van de aanbieding ziet u ook de locatie van de aanbieder op de kaart en vindt u de routebeschrijving vanaf het punt waar u zich bevindt. Tevens kunt u contact opnemen met de aanbieder. Probeer het zelf en ervaar het voordeel en gemak.

Terug